![]() |
|
Képszerkesztési dumaláda - Nyomtatható verzió +- HHWForum.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Informatika (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=72) +--- Fórum: Képszerkesztés (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=73) +--- Téma: Képszerkesztési dumaláda (/showthread.php?tid=2) |
RE: Képszerkesztési dumaláda - kiscipo00 - 2007-04-26 Régebbi photoshopos munkáim. Manapság nincs ihletem ad:Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. RE: Képszerkesztési dumaláda - kiscipo00 - 2007-04-27 Weblaphoz cuccosok: ![]() ![]() ![]() Mindegyik más más stílushoz van. (Leszmég ) Itt meg az alap stílushoz, Sig és Userbar ![]() ![]() Persze ez van más felirattal (Power User, Feltöltő, Mod, Admin, Tulaj) RE: Képszerkesztési dumaláda - Guest - 2007-04-27 nahh kezd beindulni a topic... RE: Képszerkesztési dumaláda - kiscipo00 - 2007-04-27 Alap, de jó lenne, ha még alkotna valaki más is RE: Képszerkesztési dumaláda - kiscipo00 - 2007-04-29 Kicsit furcsa, de nem rossz. Amúgy üdv újra RE: Képszerkesztési dumaláda - Guest - 2007-04-29 Üdv aranyos! Hajrá-hajrá! RE: Képszerkesztési dumaláda - Guest - 2007-04-29 Egy kis Web Layout!
RE: Képszerkesztési dumaláda - Guest - 2007-04-29 Megint egy kis Web Layout! Ezt működés közben is meg lehet nézni a : Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. ![]() (Proxim = Zozi) (Mostanában ezt a nevet haszálom a munkáimhoz) RE: Képszerkesztési dumaláda - BaLiG - 2007-05-02 Jeee örömmel látom h újraindul a hhw. Amikor megszünt az oldal nagyon kevés képet csináltam de most h jött a cs3 elkezdtem ujra rajzolni, mostani alkotásaim: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (szerintem ez nagyon jó lett) RE: Képszerkesztési dumaláda - kiscipo00 - 2007-05-02 ![]() És itt van teljes valójában (csak azért, mert a kicsinyítés alatt biztosan elvesztek információk) Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. RE: Képszerkesztési dumaláda - kiscipo00 - 2007-05-02 Ja Bali. őrülök, hogy újra látom a munkáid. Szépek lettek nagyon Az első és az uccsó a legjobb. RE: Képszerkesztési dumaláda - BaLiG - 2007-05-02 egy kis retusálás: ![]() háttér: Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. az alap képet is én csináltam/fényképeztem RE: Képszerkesztési dumaláda - kiscipo00 - 2007-05-02 Kis eccerűnek tünik, de szép lett. Ja az előző képemhez még annyit, hogy nyomtatva sokkal szebb, és akiknek csináltam, nekik nagyon teccet. RE: Képszerkesztési dumaláda - BaLiG - 2007-05-03 ezt a képet a bmx-em fotójából csináltam (filterekkel) ![]() avatar: ![]() edit: kiscipő jó lett nagyon a képed, csak én esetleg tettem volna rá vmi keretet, pl. olyan vasrúddal körbe tettem volna és akko opacityét beállítanám RE: Képszerkesztési dumaláda - Guest - 2007-05-03 Jók a képek! Csak kár hogy a 4ből 3 már nem új a számomra! RE: Képszerkesztési dumaláda - kiscipo00 - 2007-05-03 Számomra se új mindegyik, de jók. Kicsit érdekesek, de jók. Teccenek. Mondjuk az első képen nem kéne oda a repcsi RE: Képszerkesztési dumaláda - kiscipo00 - 2007-05-04 Ok. Te tudod Egyik új alkotásom
RE: Képszerkesztési dumaláda - BaLiG - 2007-05-04 nekem nem teccik benne a K betü mögötti zöld rész amugy nem rossz ![]() szerintetek ki van a képen ? (annyit segítek h magyar) RE: Képszerkesztési dumaláda - Guest - 2007-05-04 Mentha, de elég gagyi lett. RE: Képszerkesztési dumaláda - Guest - 2007-05-04 A telódon jól nézett ki! RE: Képszerkesztési dumaláda - aranyos - 2007-05-04 Mire is képes az unalom. Ezt ma csináltam: Eredeti: ![]() íí‚Âtdolgozva:
RE: Képszerkesztési dumaláda - kiscipo00 - 2007-05-04 törölve! xxx RE: Képszerkesztési dumaláda - Guest - 2007-05-04 Az órája be van állítva, a profilodban te külön állíthatod (az felülírja a rendszerét) RE: Képszerkesztési dumaláda - Guest - 2007-05-04 arvai: jól néz ki a kép! DonZolee: mostmár feltölthetem a képet? RE: Képszerkesztési dumaláda - Guest - 2007-05-04 felőlem RE: Képszerkesztési dumaláda - kiscipo00 - 2007-05-04 íí‚Ârvai. Jó a kép. teccik. De nem erős a fickón a stroke??? RE: Képszerkesztési dumaláda - Guest - 2007-05-04 A kép ismerős lehet a design váltás óta ez itt az én original verzióm!
RE: Képszerkesztési dumaláda - Guest - 2007-05-07 Hát én már nagyon régen PS-oztam. Nincs nagyon rá időm. Talán ez volt az utolsó munkám amit csináltam mostanában, vagyis már több mint 1 hónapja :
RE: Képszerkesztési dumaláda - Guest - 2007-05-07 a háttér nagyon tetszik rajta, de sztem ezt már mondtam privátban is meg a clubon is RE: Képszerkesztési dumaláda - Crunker - 2007-05-07 két probálkozásom: ![]()
|