![]() |
|
Képszerkesztési dumaláda - Nyomtatható verzió +- HHWForum.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Informatika (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=72) +--- Fórum: Képszerkesztés (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=73) +--- Téma: Képszerkesztési dumaláda (/showthread.php?tid=2) |
RE: Képszerkesztési dumaláda - BaLiG - 2008-02-08 ááá ez mi? ilyet hogy ? Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. RE: Képszerkesztési dumaláda - kiscipo00 - 2008-02-08 Azt a ......... Ez dúrva RE: Képszerkesztési dumaláda - /George/ - 2008-02-08 Ez nem lehet igaz! Ez aztán pro munka! RE: Képszerkesztési dumaláda - Zozi - 2008-02-08 visszafelé még menne is! RE: Képszerkesztési dumaláda - Rezukii - 2008-02-08 Hát ez nagyon kész..a vicc az let volna, ha paint-tal készült volna..mondjuk én az egész folyamat során az ablakot néztem, és nem a csajt.. RE: Képszerkesztési dumaláda - BaLiG - 2008-02-10 versennyel mi van? vagy nem lesz ? RE: Képszerkesztési dumaláda - kiscipo00 - 2008-02-10 De. Hamarosan RE: Képszerkesztési dumaláda - BaLiG - 2008-02-10 már várom. remélem olyan téma lezs hogy hozzátudok szolni. ne mugy mint a vtv-hez RE: Képszerkesztési dumaláda - BaLiG - 2008-03-03 ugy látom senki se rak fel munkákat. feltöltödnek az aksik akkor nézek vmit ithon és feldobom RE: Képszerkesztési dumaláda - kiscipo00 - 2008-07-22 Kikérném az itt jelenlévők véleményét. Az itt látható oldalon elvileg egy orosz autós találkozók képei vannak. Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. És olvasgattam a hozzászólásokat és kikérném ez ügyben a ti vélemyényeteket: "miért érzek a képek közül jópárat fotósopnak?" "Én foglalkoztam egy időben VTzéssel (virtuál tuning) és szeretném megosztani veletek h szinte az egész képhez hozzányúltak photoshoppal. Legtöbbre sarat raktak (mert ami rajtuk van az nem igazi) a többinél tuningolták, átszínezték (mellesleg elég hihetetlen szinekre). De azért van köztük 1-2 szép példány is. Akit esetleg érdekelne a virtuális tuningolás annak ezt a lapot ajánlanám, sztem Magyarországon ez a legjobb: Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.Üdv ataky"Az én véleményem, hogy nem VT. RE: Képszerkesztési dumaláda - Zozi - 2008-07-24 szerintem egy darab VT nincs a képek közt... max annyi hogy egy kicsit játszottak a kép színárnyalatával, de az is meglehet hogy csak a nap állása ad ilyen élénk színeket a kocsiknak, amik igencsak valós színek... ellentétben a kedves "profi" VT-s kolléga állításával ellentétben...
RE: Képszerkesztési dumaláda - kiscipo00 - 2008-07-25 Na csoda, hogy valaki válaszolt. És igen én is így gondolom. RE: Képszerkesztési dumaláda - Zozi - 2008-07-25 eddig én is arra vártam hogy ki mit reagál...
RE: Képszerkesztési dumaláda - ??Â?pike - 2008-08-19 hello azt szeretném kérdezni hogy userbarokból hogy lehet összerakni olyan userbarokat amin a képek változnak? előre is köszi RE: Képszerkesztési dumaláda - BaLiG - 2008-08-19 törölve! xxx RE: Képszerkesztési dumaláda - Zozi - 2008-08-19 BaliG jól mondja egy animált gif-et kel csinálni és már kész is... (nah jó nem ennyire egyszrű... de menni fog kis gyakorlással)
RE: Képszerkesztési dumaláda - kiscipo00 - 2008-10-01 ááááááááááá. újraraktam a gépet, de nem tudom feltenni a cs3-at. Mielőtt elkezdi telepíteni kéri a photoshoppos cd-t... áááá Update: Megoldva. Az volt a baj, hogy a telepítő ki volt írva dvd-re. Fel kellett másolni a gépre és onnan futtatni a telepítőt. RE: Képszerkesztési dumaláda - Zozi - 2008-10-01 :construction: nah ha fent van akkor képeket követelek!
RE: Képszerkesztési dumaláda - Palee - 2008-10-13 Sziasztok! Próbálkoztam a 3D Studio Max és a Photshop vegyítésével, szerintem jó lett. ![]() íí‚Âme:
RE: Képszerkesztési dumaláda - Zozi - 2008-10-13 nekem bejön... csak az a 2 teás kanna nem kéne rá szerintem...
RE: Képszerkesztési dumaláda - Palee - 2008-10-13 törölve! xxx RE: Képszerkesztési dumaláda - BaLiG - 2008-10-13 nájszos az egész ugy haogy van gz
RE: Képszerkesztési dumaláda - Zozi - 2008-10-13 Mindegy a lényeg hogy nagyon jól néz ki! OFF: ( felesleges az előtted lévőt idézni! )
RE: Képszerkesztési dumaláda - /George/ - 2008-10-14 Sztem is nagyon jó lett...régen én is elhülyültem 3D Studio Maxal és lám Palee használja is! Photoshoppal tényleg csodákat lehet vele alkotni! Én embereket kreáltam régebben...hasznos kis program!
RE: Képszerkesztési dumaláda - Palee - 2008-10-15 Nekem csak egy gnómot sikerült alkotnom kb. ![]() Most egy háttérrel rukkolok elő. ![]() Letölthető Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. RE: Képszerkesztési dumaláda - Zozi - 2008-10-15 szerintem Palee ha ennyire gyakran csinálsz képet akkor érdemes lenne a Bemutató teremben csinálnod egy külön Palee munkái témát! RE: Képszerkesztési dumaláda - Palee - 2008-10-15 hát, már gondoltam rá.
RE: Képszerkesztési dumaláda - Zozi - 2008-10-15 ... akkor ucu neki!
RE: Képszerkesztési dumaláda - bloods - 2008-11-02 Lenne egy kérdésem a hozzáértő emberekhez. A photoshopba hogyan kell a vektorokat berakni vagy telepiteni mert fogalmam sincs. PL: egy ilyet. AI EPS SVG formátumok de hová rakjam vagy hogyan nyissam meg? Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. RE: Képszerkesztési dumaláda - Zozi - 2008-11-02 ahhoz (ezekhez a formátumokhoz) Illustrator kell.. ( ez kezeli őket )
|