Üzenetek: 109
Témák: 3
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
Én csak ritkán járok vásárolni, elég szinte minden nap ott melózni.. Főleg a vicc, hogy 5k-s áruházban éjszaka 3 ember dolgozik... És akkor lehet szidni a boltot hogy koszos meg stb.
Én csak frissárut és ruhát nem vásárolok. 8000 Ft-os nadrágot 1 hétig hordtam, szétkopott az anyaga hihetetlen gyorsasággal /kínai minőségi áron :S/
szerintem jó nem ugy mint a kis boltba megveni 3x áron nem mindegy szerintem
Üzenetek: 46
Témák: 1
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Ha minden igaz 1 hét múlva nyilik meg nálunk a Tescó! Akkor majd tudok véleményt mondani!
Üzenetek: 109
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Hajdúszoboszló? Mert ott is nyílik nemsokára úgytudom.
Üzenetek: 46
Témák: 1
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Nyilik! Nyilna egyszer.....
Nálunk is van,de a város másik végén ezért egy évbe ha 2x kimegyek az pont elég! a munkával kapcsolatban azt hallottam ,h. nem mindig fizetik ki azokat az embereket akik mennek ilyen diákmelora nyáron, de ez lehet csak nálunk van!
Üzenetek: 11
Témák: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
A tescos energia üccsitöl nem kell jobb!
Üzenetek: 41
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Jó,hogy van,aki azt mondja,hogy nem az biztosan nem jár oda vásárolni,ugye?
Üzenetek: 23
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Ha tudok máshol is vásárolni,akkor nem megyek be.Nem szeretem,ha minden mozdulatomat figyelik.
Üzenetek: 74
Témák: 4
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Az lehet, hogy szinte minden van, és hogy óriási a kínálat, de az évekkel ezelőtti olcsóság eltűnt régen. A SPAR, mint mindig is drága üzlet most szinte minden téren olcsóbb, mint a Tesó.
Az télleg undorító, hogy az ember nem nézegetnet kedvére semmit, mert szinte rögtön egy biztonsági ott terem, és úgy figyel, mintha minden ember tolvaj lenne. Ez gusztustalan!
egész jó pár dolgot leszámítva
1x vettem egy tescós ásványvizet de tényleg csak azt és kértem hozzá szatyrot . aztán amire hazatektekertem bringával elfoszlott a szatyor és csak a füle maradt meg xD az utolsó km-en kézbe vittem az ásványvízt aminek vmi fura mellékíze volt xD szal nem ajánlom senkinek xD
Üzenetek: 56
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Azért jó mert egy helyen sok minden van.Nem kell boltról boltra szaladgálni
Én a fánkot szeretem nagyon ! képesvagyok ott ácsorogni amíg ki nem jön a friss !
Üzenetek: 38
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Szeintem ratyi mert kajak eladják a selejt minőségű cuccaikat aztán egy csomóan azt hiszik mert olcsó az már jó!
Szerintem nem rossz. Egy helyen megkapsz sokmindent. Csak azzal kell vigyázni mit veszel.
Üzenetek: 45
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Csak az ba..a a csörömet hogy vásárolok 5000 Ft-ért és van pofájuk elkérni 5 FT-ot egy olyan szatyorért, amit pl pesten ingyen odavágnak a vevöhöz