HHWForum.hu
Filmek
TV Sorozatok Feliratos filmek Szinkronos filmek HD és Blu-ray Karácsony Online nézhető filmek Film kollekciók Mobilos filmek Rajzfilmek Dokumentum filmek Horror filmek Magyar filmek DVD ISO HUN DVD ISO ENG DVD-Rip ENG 3D filmek Zenés filmek
Zenék
Zenei Kérések Videóklippek, koncertfelvételek OST Single
Játékok
Játék Kérések
XXX
XXX Játékok XXX Magyar XXX Sorozatok, Gyűjtemények XXX Képek XXX Magazinok, képregények XXX Videók és Rövid filmek
Mobil
Mobilos filmek Mobilos programok Androidos játékok Mobil Háttérképek Csengőhangok
Programok
Windows Op. ISO ENG Windows Op. ISO HUN Microsoft Office MacOS Program Kérések
Háttérképek
Templates Háttérképek Témák
E-könyvek
E-könyv Kérések Külföldi könyvek Hangoskönyvek Külföldi magazinok Gyerek hangoskönyvek Gyerekdalok
Mai Friss
Belépés   Regisztráció
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó Elfelejtetted a jelszavad?

Keresés
A fő kategória kiválasztásával az alfórumokban is keres.
Saját feltöltéseim
HHWForum.hu Letöltések Programok Microsoft Activation Script 0.2 Beta

• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rétegzési módok
Microsoft Activation Script 0.2 Beta
Offline DOKIMAN
Uploader
Témák: 85
Köszönetek kapott: 0 0 hozzászólásban
Köszönetek adott: 0
Hírnév: 0
2018-12-07. 20:09
Supported Products:

Digital License / KMS38:
Windows 10 -
Core (N) (Digital License/KMS38)
CoreCountrySpecific (Digital License/KMS38)
CoreSingleLanguage (Digital License/KMS38)
Education (N) (Digital License/KMS38)
Enterprise (N) (Digital License/KMS38)
EnterpriseS (N) (LTSB 2015) (Digital License)
EnterpriseS (N) (LTSB 2016) (Digital License/KMS38)
EnterpriseS (N) (LTSC 2019) (KMS38)
Professional (N) (Digital License/KMS38)
ProfessionalEducation (N) (Digital License/KMS38)
ProfessionalWorkstation (N) (Digital License/KMS38)
ServerRdsh (Digital License/KMS38)

Server -
ServerStandard (Core) (KMS38)
ServerDatacenter (Core) (KMS38)
ServerSolution (Core) (KMS38)

Online KMS:
Windows 7 (Pro/Enterprise/Embedded)
Windows 8/8.1/10
Windows Server 2008R2/2012/2012R2/2016/2019
Office (VL) 2010/2013/2016/2019

LINKEK LETOLTÉS!

Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.

PASS:..... DOKTOR

Okvetlen nézd me a komplet videó bemutatót és látni fogod hogy mijen egyszeruen és a leges legtistáb módon betudod tartosan digitális aláí­rássall aktiválni a windows 10 és az office progikat is de azokat csak ismételve minden 180 nap után mert még az office programra legalábbis még eddig senki sem tudott létrehozni ojan alkalmazást amejik tartosan betudná aktiválni de lehethogy idovel fog létezni valamiféle alkalmazás!

https://www.youtube.com/watch?v=73ODaMaltRc

Tisztelt magyar warezos barátajim tegnap komplettan eggy új windows 10 feltelepí­tettem merthogy a win 7 az utolsó idoben elégge vacakolt és ná frissí­teni se lehetett mert lassan a Bill bácsi má eszta O.R. sem fogja támogatni - az egéssz windows 10 eredeti oper. rendszer megszerzése és a feltelepí­tése szinte gyerekjáték.

Innen errol az oldalról:

Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.

Letoltottem a windows 10 creative eszkoszt asztán benyomtam az USB kulcsot 33 GB megformázottat és elindí­tottam a letoltott creative eszkoszt amejik felismerte az USB kulcsot amit a
programba kiválasztottam amejik egybol felismeri az országot is tehát a magyart is és komplett feltelepí­tettem az USB-re a windows 10 képfáljt asztán beléptem a PC-BIOSBA és default alkalmazás beálí­tottam és elmentettem tehát az eredeti gyárilag eloálí­tott beálí­tásokat mint mikor megvettem a desktopot és persze az elmentéssel F10 a gép automatikusan ujraindult az uraindí­tás után nemmentem be a PC BIOSBA mint amikor a CD/DVD kelletett beálí­tani hogy ez bootoljon-induljon elsoként ha DVD-re volt felégetve a win 10. Szóval csak beraktam az USB kulcsot és ujraindí­tottam a gépet és a bebootolás után onmagátol teljesen automatikusan bejott a win 10 telepí­to felulet és komplett feltelepí­tettem és vékképp nemkeletett a windows 10 feltelepí­tése után kulon kulon berakni a drivereket a CD alaplapot és a CD grafikus kártyát mert a windows 10 má ojan okos hogy felismerte a hardwert és automatikusan letoltotte hozzájuk az osszes szukséges drivereket. Mivel az osszes létezo beaktiválásokat a win 10 is csak virtuális gépekre szoktam alkalmazni éppen ezert nagyon kí­váncsi voltam hogy vajon í­gy a reális géped befogome tudni tartosan aktiválni és abszolut mindenféle problémanelkull a fenti BETA script segí­tcségével mint ahogyan a videón is mutatom beaktiváltam tehát a windows 10 pro verziót tartósan degitális aláí­rásall egyszeruen fantasztikus!

Akit erdekel a legujabb originál sértetlen win 10 egyenesen a microsoft olsaláról letoltve és a fenti leí­rásom szerint elvégezve a komplet beaktiválása akko má nekiis álhat mert mint má fejebb megí­rtam az egéssz csak kisgyerek játék!

•
Keresés
Válasz

Üzenetek ebben a témában
RE: Microsoft Activation Script 0.2 Beta - írta: DOKIMAN - 2018-12-07. 20:09
RE: Microsoft Activation Script 0.2 Beta - írta: Orpheus - 2019-06-29. 23:16

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Directory Opus 13.22.12 Beta Multilingual Farid-Khan 0 28 Tegnap. 09:56
Utolsó üzenet: Farid-Khan
  GSyncit For Microsoft Outlook 5.8.45 Farid-Khan 0 29 2026-05-05. 23:45
  Directory Opus 13.22.10 Beta (x64) Multilingual Farid-Khan 0 35 2026-05-05. 00:40
  Directory Opus 13.22.12 Beta Multilingual SKIKDA 0 31 2026-05-04. 10:59
Utolsó üzenet: SKIKDA
  Microsoft Activation Scripts (MAS) 3.11 Portable Farid-Khan 0 47 2026-05-02. 10:34
  Microsoft Activation Scripts 3.11 SKIKDA 0 30 2026-05-02. 10:28
Utolsó üzenet: SKIKDA
  NCH VideoPad Pro 18.26 (x64) Beta Farid-Khan 0 43 2026-05-01. 15:30
  Microsoft PowerToys For Windows 10 V0.99.1 Farid-Khan 0 43 2026-05-01. 00:09
  Directory Opus 13.22.11 Beta (x64) Multilingual Farid-Khan 0 42 2026-04-30. 23:41
  Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio 21.0.0.28 BETA 2 (x64) Farid-Khan 0 49 2026-04-30. 06:02

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:

•  
  • Fel  
  •  Kapcsolat
Design © 2026 Orpheus
Motor: MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Jogi nyilatkozat A fórum szerverén nem található meg a tényleges tartalom, szerzői jog és egyéb jog által védett adatokat, tartalmat nem tárol, csak más weboldalakon elhelyezett tartalomra mutató linkek láthatók. A fórumon előzetes moderáció nélkül bárki hozzászólhat, ezért a fórum tulaja, adminisztrátorai, moderátorai nem vállalnak felelősséget az oldalon elhelyezett anyagok jogszerűségét illetően. A személyiségi valamint szerzői és szomszédos jogokat sértő hozzászólásokat megalapozott indokú kérésre eltávolítjuk az oldalról. admin[kukac]hhwforum.hu
Lineáris
Rétegezett
Megtekintés nyomtatható verzióban
Feliratkozás a témára
Szavazás hozzáadása ehhez a témához
Send thread to a friend