Üzenetek: 1,321
Témák: 83
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
az Undercover-t nem akaródzott ennyiért megvenni... + nagyon nem tetszett.. a por street meg ilyen olyan kényszer választás volt amúgy is... mert az ajándék volt... ( nem kellett érte fizetni )....
Üzenetek: 1,481
Témák: 56
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
mér gagyi? ne migazán értek hozzá. de annyit látok hogy nekem linux nem jön be. és ha gagyi miért vetted meg ?
Pfúúú hát sok minden Most vettem monitort, Samsung T190,Jövőhónapban veszek hozzá Tv tunert,meg veszek egy új mobilt...és ha marad a kasszából valami akkor egy új WD MyBook 500GB
Üzenetek: 1,321
Témák: 83
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
a Skate2 árát még csak csak kiköhögöm valahogy... mert az 1 rész után kihagyhatatlan darab lesz a 2 ( legalábbis remélem )
Üzenetek: 14
Témák: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Szeretném a pda-mat lecserélni.
Üzenetek: 1,481
Témák: 56
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
én azon gondolkodom hogy kéne venni. de megéri ? am még mindig nem ment le az áruk ?
Üzenetek: 14
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Megéri a befektetést, ha ki tudod használni a tudását. Internetezni (mail és msn) nem használom, mert ahhoz egy cirka 3 colos kijelző karcsú. Viszont a többi funkciót használom. Nekem Mio A701-em van, a GSM, GPS, MP3, Mobil Office együtt van és olcsóbb mintha külön vennék készülékeket.
Olyat érdemes venni, amelynél kedvező az ár/érték arány és minőségileg is kifogástalan. Pl.: Asus P552W (90e ft most), a Gigabyte készülékek, a HTC-ék stb.
Üzenetek: 290
Témák: 4
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
síléc + sícipő....már elég volt, hogy akármikor megyek sielni, mindig kölcsönözni kell....
1 new gépet, a mostani 1 ócskavas
1 új notiba való vinyó a héten. HA feloldják a szmogriadót holnap...
Mar egy ideje gyűjtögetem a pénzt egy laptopra.
Üzenetek: 16
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Hát egy új xbox rámférne.