Üzenetek: 1
Témák: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem, amivel lehet mp4-es fájlból kivágni részeket. Telefonnal felvett videóról van szó, abból szeretném a felesleges részt kivágni.
Nagyon köszi
Vici
Helló!
Olyan problémám van, hogy a wmv formátumot nem játssza le a dvd lejátszónk. Az avit sem mindet. Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, de arra gondoltam, hogy ha ezeket átkonvertálnám valamivel dvd formátumba, akkor úgy már le kellene játszania a lejátszónak. Nem? Milyen programmal lehetne átkonvertálni? Van-e valami hátránya minöségben vagy méretben?
Hogyan lehet kikapcsolni a bios-ban a memóriabeállításokat (gyorstótár pl.)? Néha összeomlik a rendszer és ezt javasolja. De nem találom sehol..Egy acer aspire one netbookról van szó, xp-vel. újratelepítés nem oldja meg a problémát. Más hibaüzenetet működés közben nem ír ki a gép.
Ha tényleg memóriahiba, akkor azt garanciával kijavítják? Ha nem, mennyibe kerülhet a javítás?
Üzenetek: 2,755
Témák: 389
Thanks Received:
5 in 3 posts
Thanks Given: 11
Értékelés:
0
Szia!
Biosban nincs memória gyorsítótár! Ha windows-od van, akkor virtuális memória nagyságát tudod szabályozni.
Pontosan kéne tudni a hibaüzenetet, meg a hiba jelenséget hogy miben nyilvánul meg, nem hiszem hogy olyan kicsi a memóriád, hogy be kelljen feltétlen kapcsolni a virtuális memóriát, amit a windows alapból is beállít.
Ha rossz a memóriád, akkor azt nem lehet javítani, ha garis még, akkor kicserélik egy új modulra!
Üzenetek: 43
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Sziasztok!
A számítógépemmel lenne problémám. Nem engedi a windows xp-t feltelepíteni a gép. Amikor azt írja ki már csak 33 perc van hátra akkor kikapcsol.
Thanks Received:
5 in 3 posts
Értékelés:
0
Több okból is lehet (vinyó, ram), de szerintem valamilyen hardware probléma lehetséges, szerintem vinyó hiba!
Üzenetek: 1
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
:angry: Szia Orpheus! Igénybe venném a felajánlott segítséget: letöltöttem mostanában a fórumról filmet és nem tudom végignézni, mert megakad, leáll -végig kellett lökdösnöm a filmet. Van megoldás? Buborék :blink:
Thanks Received:
5 in 3 posts
Értékelés:
0
Milyen ajánlott programot töltöttél le és milyen a géped? Kicsit részletesebben kérdezz, mert nem derülnek ki a fontos részletek!
Sziasztok.
Szeretném megnézni a A Silla királyság ékköve 25-dik részét,
kérlek segítsetek :lol:
szomi55
próbálj meg video kodekeket letölteni, esetleg vlc media playert. ha nem megy így sem, akkor rendszer visszaállítás, esetleg ccleaner, hátha valami dll ment el.